Telefoon: 0174 528 272

Polyurethaan vloerisolatie

Polyurethaan vloerisolatie

Polyurethaan is op dit moment het meest voorkomende materiaal voor vloerisolatie. Het staat ook wel bekend als PUR en PUR-schuim. Het heeft een goede isolatiewaarde en een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het wordt toegepast in verschillende vormen, zoals gespoten schuim, gelei-achtige schuim en kant- en klare hardschuimplaten. Het is buigzaam en slijtvast. Het is vooral zo geschikt als vloerisolatie, omdat het de kleinste gaten en kieren kan dichten.

Alt Text

Voordelen polyurethaan

Het gebruik van polyurethaan als vloerisolatie komt veel voor. Er zijn verschillende voordelen. Zo biedt de schuimvariant een hoge kwaliteit van isolatie. Het materiaal kan in meerdere lagen worden aangebracht, zodat de isolatiewaarde omhoog gaat. In de vorm van hardschuimplaten kan het eenvoudig bevestigd worden tegen vloeren en wanden. Polyurethaan is sterk materiaal met een lange levensduur.

Als het in de vorm van schuim of gelei wordt gespoten, is het geschikt om heel nauwkeurig gaten en kieren mee te dichten. Doordat het in aanraking komt met lucht, verhard het snel en zet het uit. De isolatiewaarde verhoogt doordat er geen tocht meer door gaten en kieren komt. Vloerisolatie brengt direct meer comfort in de woning.

Voorzorgsmaatregelen

Het is verstandig om PUR als vloerisolatie aan te laten brengen door de vakman van Spouwmuur Expert. Onze experts zorgen voor de juiste voorzorgsmaatregelen, zodat u geen last heeft van giftige dampen. Voorgefabriceerd schuim of gel levert meestal geen problemen op. Soms kan het gebeuren dat er giftige gassen vrijkomen bij het aanbrengen van polyurethaan. Als dit onder de vloer wordt aangebracht, kan de expert u verzoeken om tijdens de werkzaamheden de woning te verlaten. Zodra het materiaal hard is, komen er geen potentieel gevaarlijke stoffen meer vrij. De ruimte wordt daarna uit voorzorg goed geventileerd. Als PUR door onze vakmannen is aangebracht, is het zeer veilig. Polyurethaan is al meer dan twintig jaar een goedgekeurde stof. Dit materiaal behoort nog steeds tot de veilige basismaterialen voor vloerisolatie.

Alt Text

Stel uw hier uw isolatie vraag
  Vloerisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw vloeren isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw vloeren isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text