Telefoon: 0174 528 272

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

In de winter gaat veel warmte verloren via de muren. Spouwmuurisolatie is een snelle en efficiënte oplossing om dit tegen te gaan. Zo hoeft u minder te stoken om de woning op temperatuur te houden, zodat u ieder jaar een flinke besparing heeft op uw energierekening. U zorgt voor minder uitstoot van broeikasgassen, waardoor u bijdraagt aan een beter klimaat. Bovendien krijgt u direct meer comfort in huis door een constantere temperatuur en minder tocht.

 Spouwmuurisolatie

De spouwmuur is de ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur. Bijna alle woningen die zijn gebouwd sinds 1930 hebben dit. Woningen die zijn gebouwd tussen 1930 en 1975 hebben de meeste baat bij deze vorm van isolatie, omdat dit toen meestal niet of slecht werd toegepast. Bij spouwmuurisolatie wordt de lege ruimte opgevuld met isolatiemateriaal. Dit voorkomt dat vocht en kou via de muren naar binnen trekt. Daardoor blijft de woning warmer in de winter en koeler in de zomer.

Kies voor Spouwmuur Expert en geniet van vele voordelen:

 • Professionele vakmannen met jarenlange ervaring
 • Expert op het gebied van spouwmuurisolatie
 • Zorgvuldig aangebrachte spouwmuurisolatie
 • Spouwmuur Expert ruimt alles op en laat de woning netjes achter
 • De beste materialen voor duurzame oplossingen
 • Herstel en na-isolatie van verouderde isolatie
 • Inspectie en advies
 • Uitstekende klantenservice

Inspectie van de spouwmuur

Onze vakmannen starten altijd met een inspectie van de spouwmuur. Hierbij wordt een gaatje in de buitenmuur geboord, zodat de vakman met een endoscoop binnen kan kijken. Bij een lege spouwmuur kan direct begonnen worden met de werkzaamheden. Als er oud isolatiemateriaal aanwezig is, is dit vaak naar beneden gezakt. Dit levert een slechte isolatie op en de materialen kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Met behulp van de Spouw Sweep verwijdert onze expert het bestaande materiaal op milieuvriendelijke wijze. Daarna kan de nieuwe spouwmuurisolatie worden verzorgd.

Alt Text

Werkzaamheden spouwmuurisolatie

Voor de spouwmuurisolatie maakt onze vakman kleine gaten in de buitenmuur. Deze worden op een regelmatige afstand van elkaar geboord. Het isolatiemateriaal wordt geleidelijk toegevoegd via de verschillende gaten. Zo wordt het isolatiemateriaal goed verspreid voor een optimale werking. Spouwmuur Expert werkt het meest met een hoogwaardige kwaliteit minerale glaswol zoals Knauf Supafil en PUR-schuim van Bayer. De werkzaamheden zijn meestal binnen een dag klaar, zodat u direct kunt genieten van een comfortabel warme woning.

Alt Text
Alt Text

Stel hier uw isolatie vraag
  Alt Text

  Muurisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw muren isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw muren isoleren door Spouwmuur Expert Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text