Telefoon: 0174 528 272

Dakisolatie

Dakisolatie

Kies voor dakisolatie en bespaar tot vijfhonderd euro per jaar op uw energiekosten. De meeste warmte verlaat een woning via de zolder. Dakisolatie zorgt ervoor dat u tot wel dertig procent minder warmte verliest. Bij Spouwmuur Expert zorgen we dat uw dak op professionele wijze geïsoleerd wordt. Dat betekent een warmere zolder in de winter en een koelere zolder in zomer. Zo maakt u deze ruimte niet alleen energiezuinig, maar ook heel geschikt als hobbyzolder of slaapkamer. Ook voor kantoorpanden en andere ruimtes kunt u een beroep doen op onze vakmannen.

Dakisolatie mogelijkheden

U kunt uw daken op verschillende manieren isoleren. De meest efficiënte manier is dakisolatie aan de buitenzijde van de woning. Maar er zijn diverse mogelijkheden wat betreft het isoleren van uw pand, zoals:

 • Isolatie van schuine daken
 • Isolatie van platte daken
 • Isolatiemateriaal aan de binnen- en buitenzijde
 • Zoldervloerisolatie

Isolatie voor een schuin en plat dak

Dakisolatie is mogelijk voor schuine en platte daken. Schuine daken hebben de meeste mogelijkheden om goed geïsoleerd te worden. De meest voorkomende vorm is isolatie aan de binnenzijde. Hierbij wordt PUR-schuim aan de binnenzijde van de daken gespoten. Een tweede optie is een zolderisolatiesysteem. Dit houdt de woning op temperatuur en zorgt direct voor een mooie afwerking van een schuine wand.

Een schuin dak kan aan de buitenzijde worden geïsoleerd door een polyurethaan isolatielaag onder de panlatten en dakpannen aan te brengen. Dit wordt het meest toegepast bij een nieuwe woning of tijdens een renovatie, omdat het een vrij ingrijpende klus is. Een plat dak is moeilijker te isoleren, vanwege de gevoeligheid voor vochtplekken en lekkage. Daarom worden platte daken alleen aan de buitenzijde geïsoleerd. Een laatste optie is zoldervloerisolatie. Hierbij wordt alleen de vloer geïsoleerd. Dit is vooral geschikt voor een onverwarmde zolder.

Kies de juiste vorm van dakisolatie

De vakmannen van Spouwmuur Expert adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent dakisolatie. De materiaalkeuze wordt over het algemeen gebaseerd op de dichtheid en isolatiewaarde. De meest gebruikte materialen zijn PUR-schuim, hardschuimplaten, glaswol, steenwol en noppenfolie. Hiermee wordt het hoogste rendement gehaald uit uw dakisolatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Alt Text

Stel hier uw isolatie vraag
  Dakisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw dak isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw dak isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text