Telefoon: 0174 528 272

Knauf Supafil vloerisolatie

Knauf Supafil

Knauf Supafil wordt veel gebruikt door Spouwmuur Expert voor vloerisolatie, omdat dit de inblaaswol met de hoogste isolatiewaarde is. Het merk staat bekend om zijn Duitse degelijkheid en levert al meer dan dertig jaar hoogstaande kwaliteit. Daardoor kunnen wij u garanderen dat u bij Spouwmuur Expert de beste vloerisolatie krijgt, waar u nog tientallen jaren plezier van heeft.

Alt Text

Voordelen van Supafil

Knauf is een Duits merk dat wereldwijd verkocht wordt. Het zet de standaard voor kwalitatieve en energiebesparende isolatiematerialen. Knauf Supafil heeft veel voordelen, waardoor het zeer geschikt is voor vloerisolatie.

 • Hoogste isolatiewaarde inblaaswol
 • Vloerisolatie blijft tientallen jaren op de hoogste kwaliteit
 • Constante kwaliteit
 • Vochtwerend en ademend
 • Geen schimmels of bacteriën
 • Snel aan te brengen door de vakman
 • De vloeren van de woning blijven intact

Materiaaleigenschappen

Knauf Supafil is gemaakt van minerale glaswol. Dit bestaat voor tachtig procent uit gerecycled glas. Het wordt vooral gebruikt als inblaaswol, zodat het erg geschikt is voor vloerisolatie en na-isolatie. Knauf Supafil is sterk gecomprimeerd, zodat het pas uitzet zodra het wordt aangebracht. De glaswol is waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat het vocht niet verder kan opstijgen naar de vloer. Tegelijkertijd kan het vocht van de vloer wel naar buiten. Op deze manier blijft het materiaal vrij van schimmels of bacteriën. Knauf Supafil houdt zijn vorm en kwaliteit voor tientallen jaren. Daardoor zal het materiaal niet snel verzakken en geniet u jarenlang van een goed geïsoleerde woning.

 Aanbrengen

De vakmensen van Spouwmuur Expert brengen het isolatiemateriaal op deskundige manier aan, zodat u een hoge kwaliteit vloerisolatie heeft. Bij na-isolatie worden gaten en kieren gevuld met Knauf Supafil. Zo wordt het gelijkmatig verdeeld voor de beste vloerisolatie. Naast deze inblaaswol wordt er ook gebruik gemaakt van rollen glaswol, steenwol, hardschuimplaten en ander isolatiemateriaal voor de beste isolatiemaatregelen voor uw vloer. Heeft u vochtproblemen? Dan bieden isolatiechips of isolatieparels een goede oplossing. Dit is te combineren met de werkzaamheden aan de vloer.

Alt Text

Stel uw hier uw isolatie vraag
  Vloerisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw vloer isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw vloer isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text