Telefoon: 0174 528 272

Dakisolatie kiezen

Dakisolatie kiezen

De vakmannen van Spouwmuur Expert helpen u bij het kiezen van de juiste dakisolatie. Of het nu om een plat dak, schuin dak of zoldervloerisolatie gaat, u haalt altijd het maximale rendement uit uw investering. Het is hierbij belangrijk om voor de juiste isolatiematerialen te kiezen.

Hardschuimplaten

Hardschuimplaten zijn sterk en worden eenvoudig bevestigd. Ze zijn goed op maat te zagen waardoor maatwerk altijd mogelijk is. Hardschuimplaten worden zowel aan de bovenzijde als binnenzijde van het dak toegepast. De meest voorkomende materialen zijn PUR en PIR. Deze hardschuimplaten zijn licht vochtgevoelig en hebben een hoge brandwerende klasse.
Lees meer over isoleren met hardschuimplaten »

Glaswol

Glaswol wordt veel gebruikt als isolatiemateriaal, omdat het een goede en goedkope manier van dakisolatie is. Het is verkrijgbaar in rollen of als glaswolplaten. De microvezels in de glaswol zorgen dat er geen luchtcirculatie plaatsvindt. Dit heeft een sterk isolerende werking en zorgt dat geluidsoverlast direct vermindert.
Lees meer over isoleren met glaswol »

Steenwol

Steenwol wordt gemaakt van gesmolten stenen, zoals basalt. Het wordt gemixt met bindmaterialen en is verkrijgbaar als rol, deken en wandplaat. Steenwol presteert van de isolatiematerialen het beste als geluidsisolatie en staat bekend als een uitstekend brandwerend materiaal. Steenwol is zeer vormvast en gaat jaren mee. Het is daarom een populaire keus voor architecten en bouwbedrijven.
Lees meer over isoleren met steenwol »

Noppenfolie

Noppenfolie kan apart of in combinatie met andere isolatiematerialen worden gebruikt. Noppenfolie is zeer dampwerend en houdt condens tegen. Het is toepasbaar op grote tot zeer beperkte oppervlakten. Bij het toepassen van noppenfolie voor dakisolatie is het belangrijk om ten minste een luchtspouw van twee centimeter te hanteren tussen de wand en de folie.
Lees meer over isoleren met noppenfolie »

Alt Text

Stel hier uw isolatie vraag
  Dakisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw dak isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw dak isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text