Telefoon: 0174 528 272

Schuin dak isoleren

Schuin dak isoleren

Een schuin dak is goed te isoleren. Bij Spouwmuur Expert hebben we jarenlange ervaring in het isoleren van daken van woningen, kantoorpanden en andere gebouwen. De meeste warmte verlaat een woning over het algemeen via de bovenkant. U bespaart daarom al snel honderden euro’s per jaar door een schuin dak te isoleren. Deze klus kunnen wij uitstekend voor u klaren, bovendien zorgen onze medewerkers altijd voor een mooie afwerking.

Isolatie aan de binnenzijde

Een schuin dak isoleren vanaf de binnenkant is een snelle en goede oplossing om energie te besparen. Zo houdt het de zolder warm in de winter en koel in de zomer. Het meest gekozen isolatiemateriaal is PUR-schuim. Dit wordt aan de binnenzijde van de zoldermuur gespoten en heeft een hoge isolatiewaarde. Ook wordt er veel gekozen voor een zolderisolatiesysteem. Dit zijn isolerende platen die aan de binnenzijde van de wanden worden aangebracht. De witte platen worden afgewerkt met witte strips, zodat er een mooie gelijkmatige wand ontstaat. Uw zolder blijft zo op een constantere temperatuur en de wanden zijn netjes afgewerkt. Een zolderisolatiesysteem wordt vanwege de mooie afwerking vooral aangeraden als u de ruimte wilt gebruiken als hobby- of slaapkamer.

Isolatie aan de buitenzijde

Een schuin dak isoleren is ook mogelijk vanaf de buitenzijde. Dit wordt het meest toegepast bij de bouw van nieuwbouwwoningen of tijdens een renovatie. Het is een ingrijpende verbouwing, omdat het isolatiemateriaal onder de dakpannen en –platen wordt aangebracht. Er wordt een laag PUR-schuim aangebracht die naadloos aansluit, zodat er geen gaten of kieren overblijven waar tocht of regen doorheen kan. Isolatie van buitenaf is de meest effectieve manier van isoleren.

Inspectie en advies

De experts van Spouwmuur Expert zullen voor de aanleg van de dakisolatie goed kijken naar de huidige staat van uw dak. Zo letten ze goed op of er al isolerende maatregelen zijn genomen in het verleden en of het vocht goed weg kan trekken. Daardoor krijgt u altijd het beste advies voor het duurzaam isoleren van een schuin dak.

Alt Text

Stel hier uw isolatie vraag
  Dakisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw dak isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw dak isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text