Telefoon: 0174 528 272

Plat dak isoleren

Plat dak isoleren

Alt Text

Een plat dak isoleren is een vak apart. Het moet zeer zorgvuldig gebeuren, omdat er een groter risico is op vochtplekken en lekkage. Het is daarom zeker geen doe-het-zelfklus. De vakmannen van Spouwmuur Expert zijn hiervoor opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Het isoleren van een plat dak levert direct een grote energiebesparing op. Daarnaast biedt het veel comfort, omdat uw woning warm blijft in de winter en koeler in de zomer.

Isolatie aan de buitenzijde

Een plat dak isoleren is alleen mogelijk aan de buitenzijde. Onze medewerkers zullen daarom eerst altijd de kwaliteit van de bestaande dakbedekking controleren. De dakconstructie wordt aan de bovenkant afgewerkt met waterdicht materiaal. Dit zorgt dat er geen lekkage kan ontstaan. Het wordt vervolgens aangevuld met waterdichte isolatieplaten. Deze worden verzwaard met grind of andere materialen, zodat het in alle weersomstandigheden goed blijft liggen.

Waarom de binnenzijde niet isoleren?

Isoleer een plat dak nooit aan de binnenzijde. Een plat dak moet van buiten geheel waterdicht zijn, zodat er geen risico is op vochtplekken of lekkage. Aan de binnenzijde moet condens weg kunnen. Door de dakconstructie aan de binnenkant te isoleren, bestaat de kans dat er bij condens of kleine schade vocht onder de dakplaten komt. Het isolatiemateriaal voorkomt dan dat dit vocht weg kan, zodat het gaat broeien. Hierdoor kan er dakrot ontstaan. Heeft u eenmaal dakrot, dan kan er snel veel schade ontstaan, waar weer hoge reparatiekosten uit voortvloeien. Voorkom dit door een expert van Spouwmuur Expert vrijblijvend om advies te vragen.

Advies van onze experts

U kunt honderden euro’s per jaar besparen op uw energierekening door een plat dak te isoleren. Dit moet altijd zorgvuldig gebeuren, omdat het kwetsbaarder is dan andere daken. De vakmensen van Spouwmuur Expert hebben jarenlang ervaring en voorzien uw daken van passende en duurzame isolatie. Vraag vrijblijvend offertes op voor het isoleren van een plat dak en verdien de investering snel terug door lagere energiekosten.

Alt Text

Stel hier uw isolatie vraag
  Dakisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw dak isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw dak isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text