Telefoon: 0174 528 272

Buitenmuurisolatie

Buitenmuurisolatie

Buitenmuurisolatie is de meest efficiënte vorm van muurisolatie, omdat weer en wind geen vat krijgen op de woning. U merkt direct meer comfort, omdat uw huis beter op temperatuur blijft en er minder tocht langstrekt. Isolatie van de buitenmuur is daarentegen ook de duurste vorm van muurisolatie, maar hier staat tegenover dat buitenmuurisolatie het hoogste rendement oplevert. Het geeft namelijk een besparing tot wel zevenhonderd euro per jaar op uw energierekening. Dat maakt buitenmuurisolatie een heel aantrekkelijke investering.

Voordelen van buitenmuurisolatie

De vakmannen van Spouwmuur Expert controleren altijd eerst of uw woning geschikt is voor buitenmuurisolatie. Zij controleren bijvoorbeeld of de gevel vlak is en goed bestand tegen vorst. Als uw huis geschikt is voor isolatie aan de buitenmuur, heeft dit veel voordelen:

 • Hoogste besparing op uw energierekening
 • Zeer geschikt voor woningen die gebouwd zijn voor 1930
 • Laagste risico op vochtproblemen
 • Meeste comfort door een constante binnentemperatuur
 • Geen last van de werkzaamheden, omdat de isolatie buiten plaatsvindt
 • Geen ruimteverlies binnenshuis

Werkwijze bij buitenmuurisolatie

Na de offerte-aanvraag komt onze expert eerst bij u langs voor een gevelinspectie. Zo weet u zeker dat uw buitenmuur geschikt is voor de isolatiewerkzaamheden. Soms moet u vooraf een vergunning aanvragen om de voorgevel te mogen veranderen. Hoe meer de woning na de aanpassing in het straatbeeld blijft passen, hoe groter de kans is dat u hier toestemming voor krijgt. Bij akkoord gaat de vakman van Spouwmuur Expert aan de slag. De gevel wordt vlak gemaakt en voorzien van een raster. Hier wordt het isolatiemateriaal op aangebracht. Dit voldoet minimaal aan de eisen van het bouwbesluit, maar heeft over het algemeen een hogere isolatiewaarde dan de huidige standaard. Daarna wordt de buitenmuur afgewerkt met gevelpleister of gevelbekleding. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals sierpleister, hout of kunststof, steenstrips, stucwerk of andere gevelbekleding. Na de oplevering is de gevel dikker.

Advies en offerte

De medewerkers van Spouwmuur Expert geven u graag advies wat betreft de meest efficiënte muurisolatie passend bij uw huis. Zo krijgt u de beste prijs voor buitenmuurisolatie waar u nog jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

Alt Text

Stel hier uw isolatie vraag
  Muurisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw muren isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw muren isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text