Telefoon: 0174 528 272

Besparing met muurisolatie

Besparing met muurisolatie

Alt Text

Warmer in de winter, koeler in de zomer? Muurisolatie biedt uw woning veel comfort, omdat de kamers op een constantere temperatuur blijven. Het zorgt ook dat er minder tocht langstrekt, zodat u niet zo snel meer die koude rillingen ervaart. Bovendien kunt u direct besparen op uw energiekosten en het milieu. Muurisolatie levert een hoger rendement op dan sparen bij de bank. Zo verdient u de investering snel weer terug.

Besparing op energierekening

Muurisolatie zorgt direct voor een flinke besparing op uw energierekening. Zonder muurisolatie verlaat veel warmte uw huis via de muren, gaten en kieren. Door goede isolatie blijven de kamers op een constantere temperatuur, zodat de verwarming veel minder aanslaat. Op deze manier kan isolatie u tot zeshonderd euro per jaar besparen, afhankelijk van de huidige isolatie van uw woning.

Hoeveel u kunt besparen, hangt ook af van uw huidige energieverbruik. Als u overdag veel thuis bent en de woning tot 18 graden verwarmt, zult u meer besparen op de energierekening dan iemand die alleen in de avonduren het huis verwarmt. Buitenmuurisolatie en spouwmuurisolatie leveren het hoogste rendement op wat betreft de besparing op uw energiekosten. Als dat niet mogelijk is, zal binnenmuurisolatie helpen om de kosten omlaag te brengen.

Zuiniger energielabel

Door muurisolatie komt uw woning in aanmerking voor een zuiniger energielabel. Als u meerdere isolatiemaatregelen laat doen, kunt u dit het beste in één keer aangeven. Muurisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aanslaat. Daardoor bespaart u in de winter direct op de energiekosten. In de zomer verbruikt u minder energie omdat u niet meer met behulp van airco en ventilatoren de kamers hoeft te verkoelen. Hierdoor stoot u minder CO2 uit en verkleint u uw ecologische voetstap. Dit is een besparing voor het milieu.

Bel voor een offerte

Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Geef uw wensen aan ons door. Wij stellen vrijblijvend een offerte op die past bij de wensen en het budget voor uw huis. Wilt u eerst alleen meer informatie of advies? Neem ook dan gerust even contact op, bij Spouwmuur Expert helpen we u graag verder.

Alt Text

Stel uw hier uw isolatie vraag
  Muurisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw muren isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw muren isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text