Telefoon: 0174 528 272

Gevelherstel

Gevelherstel

Gevelherstel

Een gevel kan beschadigd raken door verzakking, scheuren, corrosie of zeer sterke verontreiniging. Bij zulke beschadigingen is gevelherstel de enige oplossing. Dit voeren de vakmannen van Spouwmuur Expert graag voor u uit. Wij sturen eerst een medewerker langs voor een uitgebreide inspectie. Het is namelijk belangrijk dat de schade stabiel is. Als de oorzaak van de schade ook is opgelost, is de situatie ideaal voor gevelherstel. Dan is het herstel eenmalig en kunnen er geen andere zwakke plekken ontstaan.

Voordelen gevelherstel

 • Bestaande muren en stenen blijven behouden
 • Beschadigingen worden in de juiste kleur gerepareerd
 • Versteviging van het beschadigde gedeelte
 • Oog voor het uiterlijk
 • Eventuele isolatiewerkzaamheden kunnen direct meegenomen worden

Werkzaamheden gevelherstel

Eén van onze experts komt eerst bij u langs voor inspectie van de beschadigde gevel. Het herstel moet veilig plaats kunnen vinden, zowel voor u als voor de medewerkers. Het beschadigde gedeelte wordt uitgehakt en de voegen worden opengeslepen. Daarna wordt de muur verstevigd met een ankerwortel en wapening. Hierbij wordt sterk materiaal gebruikt dat jarenlang mee zal gaan. Als de muren aan de binnenzijde goed verankerd zijn, wordt het afgewerkt met voegsel in de stijl van het pand.

Gevelisolatie

Indien u een oudere woning heeft, is het mogelijk om tijdens de werkzaamheden ook direct de gevelisolatie aan te pakken. Dit kan door middel van gevelisolatie aan de buitenzijde of door de spouwmuren op te vullen met (nieuw) isolatiemateriaal. Dit zorgt ervoor dat de woning warmer is in de winter en koeler in de zomer. Op deze wijze kunt u veel energie besparen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Spouwmuur Expert. U krijgt persoonlijk advies dat past bij de problemen van uw gevel. De expert zal de minst ingrijpende maatregel voor uw huis of bedrijfspand adviseren. Daarnaast heeft hij altijd oog voor de esthetiek en uitstraling van de woning. Na het gevelherstel ziet uw huis er weer uit als nieuw.

Alt Text

Stel hier uw gevelherstel vraag
  Overige projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis