Telefoon: 0174 528 272

Overige diensten

Overige diensten

Spouwmuur Expert is zeer veelzijdig als het gaat om isolatie, reiniging en onderhoud van de woning. Zo kunt u onze experts ook inschakelen voor geluidsisolatie, gevelreiniging en –herstel, impregneren van de gevel, nokvorstherstel, isolatie verwijderen, ventilatie en de installatie van zonnepanelen.

Geluidsisolatie

Geluidsisolatie heeft qua werkzaamheden veel overeenkomsten met reguliere isolatie. Na de analyse van het soort geluidsoverlast wordt er een passende oplossing geboden voor de woning. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, een verlaagd plafond of het plaatsen van een tussenwand, de experts van Spouwmuur Expert brengen de rust in huis terug.

Gevelreiniging

Gevels worden vies. Dat hoort er nu eenmaal bij, maar daar hoeft u het niet bij te laten zitten. De woning ziet er weer goed en fris uit na gevelreiniging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hogedrukreiniging met koud water, hogedrukreiniging met stoom of zandstralen. Welke methode geschikt is, hangt af van de mate van vervuiling. Daarna ziet uw huis er weer uit als nieuw.

Gevelherstel

Na een verzakking, scheuren, corrosie of sterke verontreiniging van de muren is de woning toe aan gevelherstel. Neem zo snel mogelijk contact op als dit ontstaat, zodat de beschadiging niet erger kan worden. Een van de medewerkers komt bij u thuis om de situatie te inspecteren. Daarna wordt het beschadigde gedeelte klaargemaakt voor reparatie. De muren worden versterkt en verankerd. De kleuren van de nieuwe stenen en voegen worden gekozen op basis van de woning, zodat het na het herstel weer uitziet als nieuw.

Gevel impregneren

Blijft de buitenmuur lang vochtig? Laat dan de gevel impregneren. Hierbij wordt een transparante laag aangebracht op de buitenmuren. Dit trekt in de poriën van de stenen. Dit maakt de gevel waterafstotend. Daarnaast zorgt het ook dat er minder kans is op schimmelvorming, vervuiling, beschadiging door neerslag of vorst. Daarnaast zijn de muren makkelijker schoon te maken, waardoor vuil of graffiti beter te verwijderen is.

Nokvorstherstel

Nokvorstherstel is de reparatie van de nok van het dak. Door invloeden van wind, regen en vrieskou kunnen de bovenste dakpannen los komen te liggen. Ook is het verouderde cement vaak poreus geworden, waardoor het water doorlaat en lekkage kan ontstaan. Tijdens nokvorstherstel wordt een nieuwe dakmortel toegevoegd en de nokvorsten weer op hun plaats gelegd. Hierdoor wordt het dak weer wind- en waterdicht.

Ventilatie

Een goed geïsoleerd huis heeft goede ventilatie nodig. Dit zorgt ervoor dat het vocht in de woning afgevoerd kan worden. Hierdoor verkleint u de kans op schimmels en een muffe, ongezonde lucht. Onze expert geeft advies en legt een betere ventilatie aan. Dit kan in de vorm van ventilatieroosters, zelfregulerende kleppen, mechanische afzuiging en ventilatoren. Zo krijgt uw woning een lagere luchtvochtigheid en een gezondere lucht.

Zonnepanelen

Spouwmuur Expert verzorgt ook de installatie van zonnepanelen. Hiermee wekt u uw eigen energie op. Dit vraagt eenmalig om een investering wat u na tien jaar terugverdient. Daarna kunt u nog minstens tien jaar genieten van gratis stroom door zonne-energie. Dat is prettig voor de portemonnee en goed voor het milieu.

Is uw straatje al schoon?

- Gevels
- VvE Complexen
- Terassen & Stoeptegels
- Verwijderen graffiti
- Glasbewassing
- Zonnepanelen bewassing
- Onkruid verwijderen

Stel uw hier uw vraag
  Overige diensten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis