Telefoon: 0174 528 272

Besparing met vloerisolatie

Besparing met vloerisolatie

Alt Text

Kies voor vloerisolatie om honderden euro’s te besparen op uw energierekening. Het investeren in isolatie levert u meer rendement op dan wanneer u uw geld op uw bankrekening laat staan. Bovendien kunt u op deze manier ook besparen op het milieu. Omdat uw woning minder energie verbruikt, wordt er een lagere hoeveelheid broeikasgassen uitgestoten. Daardoor levert vloerisolatie een dubbele besparing op.

Lagere energierekening

Met vloerisolatie kunt u direct geld besparen op uw energierekening. Veel warmte verlaat de woonkamer en andere ruimtes via de vloer. Tijdens de werkzaamheden wordt dit aangepakt en worden gaten en kieren gedicht. Hierdoor hoeft u minder te stoken om de kamer langer op een constante temperatuur te houden. Dit zorgt voor een flinke besparing op uw energiekosten.

Groener energielabel

Omdat uw energieverbruik lager wordt na de aanleg van vloerisolatie, is dit een goede besparing op het milieu. U hebt een lagere CO2 uitstoot, omdat de verwarming niet zo vaak aan hoeft. Zo verkleint u uw ecologische voetstap. Bovendien maakt u kans op een hoger energielabel voor de woning. Dit geeft uw woning een hogere waarde als u het in de toekomst wilt verkopen.

Meer comfort

U kunt dus besparen op het milieu en op uw portemonnee. Daarnaast geeft de isolatie van de vloer ook meer comfort. U heeft minder last van kou en vocht vanaf de vloer, zodat u warmere voeten heeft. Ook worden gaten en kieren gedicht, waardoor tocht afneemt. Dat scheelt weer met koude rillingen. En pakt u ook gelijk het vochtprobleem in de kelderruimte aan? Dan draagt de frissere lucht bij aan uw gezondheid. Vooral astma- en reumapatiënten hebben hier veel baat bij.

Investering voor de toekomst

Vloerisolatie is een handige besparing voor de toekomst. In combinatie met kelderisolatie zorgt het voor een groener energielabel. Daarnaast zijn er minder vochtproblemen in huis, waardoor u indirect kunt besparen op toekomstige onderhoudskosten. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van schimmel en vochtplekken, houtrot en andere schade door vocht. Vloerisolatie levert een nog hogere besparing op als dit wordt gecombineerd met andere isolatiemaatregelen. Vraag onze vakmannen voor meer advies over uw woning.

Alt Text

Stel uw hier uw isolatie vraag
  Vloerisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw vloeren isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw vloer isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text