Telefoon: 0174 528 272

Besparing met dakisolatie

Besparing met dakisolatie

De meeste warmte verlaat de woning via het dak. Als u kiest voor dakisolatie, is dat direct een enorme besparing op uw energiekosten. Na de eenmalige investering verdient u honderden euro’s per jaar terug doordat u minder hoeft te stoken. Dit kan nog hoger oplopen als u een verwarmde zolder heeft. Bovendien heeft u meteen minder CO2-uitstoot. Dat is fijn voor een lagere energierekening, maar ook voor het milieu.

Alt Text

Besparing op stookkosten

Dakisolatie is een van de isolatiemaatregelen die u het snelst weer terug kunt verdienen. Zeker als u kiest voor de vakmensen van Spouwmuur Expert. Dakisolatie aan de binnenzijde wordt meestal binnen een dag aangelegd. Vanaf dat moment dalen uw energiekosten direct. Hoeveel dit precies is, hangt af van uw woning en hoeveel u normaal stookt. Een eengezinswoning in een rij met een licht verwarmde zolder kan vijfhonderd euro per jaar besparen. Bent u vaker thuis, of heeft u een hobbykamer of slaapkamer op de zolder? Dan loopt de besparing op uw stookkosten verder op.

Goed voor het milieu

Dakisolatie zorgt direct voor een besparing van het milieu. Woningen met een goede isolatie hebben namelijk dertig procent minder energie nodig om het huis op te warmen. U stoot dus minder broeikasgassen uit. Hierdoor wordt uw ecologische voetstap verkleind en helpt u mee aan een beter klimaat. De broeikasgassen die worden uitgestoot tijdens de productie van de isolatiematerialen zijn verwaarloosbaar ten opzichte van de belasting op het milieu.

Dakisolatie en subsidie

De overheid heeft diverse subsidies voor isolerende maatregelen. Dit kan lokaal sterk verschillen. Vraag daarom bij uw eigen gemeente of er op dit moment subsidiemogelijkheden zijn om uw woning beter te isoleren. Daarnaast zijn er ook subsidiemaatregelen waarbij u een lager BTW tarief betaalt op arbeid. Daarmee betaalt u geen 21, maar slechts 6 procent BTW op arbeidskosten. Vergeet ook niet om het energielabel van uw woning aan te passen als de werkzaamheden klaar zijn. Zo geniet u op alle manieren van uw besparing met dakisolatie.

Alt Text

Stel hier uw isolatie vraag
  Dakisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis

  Uw dak isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw dak isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text