Telefoon: 0174 528 272

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Spouwmuur Expert is zeer veelzijdig als het gaat om isolatie, reiniging en onderhoud van de woning. Zo kunt u onze experts ook inschakelen voor  gevelreiniging en –herstel, impregneren van de gevel.

 

Gevelreiniging

Gevels worden vies. Dat hoort er nu eenmaal bij, maar daar hoeft u het niet bij te laten zitten. De woning ziet er weer goed en fris uit na gevelreiniging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hogedrukreiniging met koud water, hogedrukreiniging met stoom of zandstralen. Welke methode geschikt is, hangt af van de mate van vervuiling. Daarna ziet uw huis er weer uit als nieuw.

Gevelherstel

Na een verzakking, scheuren, corrosie of sterke verontreiniging van de muren is de woning toe aan gevelherstel. Neem zo snel mogelijk contact op als dit ontstaat, zodat de beschadiging niet erger kan worden. Een van de medewerkers komt bij u thuis om de situatie te inspecteren. Daarna wordt het beschadigde gedeelte klaargemaakt voor reparatie. De muren worden versterkt en verankerd. De kleuren van de nieuwe stenen en voegen worden gekozen op basis van de woning, zodat het na het herstel weer uitziet als nieuw.

Gevel impregneren

Blijft de buitenmuur lang vochtig? Laat dan de gevel impregneren. Hierbij wordt een transparante laag aangebracht op de buitenmuren. Dit trekt in de poriën van de stenen. Dit maakt de gevel waterafstotend. Daarnaast zorgt het ook dat er minder kans is op schimmelvorming, vervuiling, beschadiging door neerslag of vorst. Daarnaast zijn de muren makkelijker schoon te maken, waardoor vuil of graffiti beter te verwijderen is.

Alt Text

Stel uw hier uw vraag
  Overige diensten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  '.$alt.'

  het aan brengen 3000 spouw ankers

  '.$alt.'

  HET UITZUIGEN VAN OUDE ISOLATIE 750M2 IN LEIDEN

  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  '.$alt.'

  Spouwmuurisolatie

  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  '.$alt.'

  Kruipruimte isolatie

  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  '.$alt.'

  Dakisolatie

  '.$alt.'

  Bodem isolatie in ‘s-Gravenzande

  '.$alt.'

  Uitzuigen van flat in maassluis