Telefoon: 0174 528 272

Knauf Supafil

Knauf Supafil wordt het meest gebruikt door Spouwmuur Expert voor spouwmuurisloatie, omdat dit de inblaaswol met de hoogste isolatiewaarde is. Het merk staat bekend om zijn Duitse degelijkheid en levert al meer dan dertig jaar hoogstaande kwaliteit. Daardoor kunnen wij garanderen dat u de beste muurisolatie krijgt, waar u nog zeker tientallen jaren plezier van heeft.

Alt Text

Voordelen van Supafil

Knauf is een Duits merk dat wereldwijd verkocht wordt. Het zet de standaard voor kwalitatieve en energiebesparende isolatiematerialen. Knauf Supafil heeft veel voordelen, waardoor het zeer geschikt is voor muurisolatie.

 • Hoogste isolatiewaarde inblaaswol
 • Muurisolatie blijft tientallen jaren in topconditie
 • Constante, hoge kwaliteit
 • Vochtwerend en ademend
 • Geen schimmels of bacteriën
 • Snel aan te brengen door de vakman
 • Het metselwerk en de muren van de woning blijven intact

Materiaaleigenschappen

Knauf Supafil is gemaakt van minerale glaswol. Dit bestaat voor tachtig procent uit gerecycled glas. Het wordt vooral gebruikt als inblaaswol, zodat het erg geschikt is voor muurisolatie. Het wordt sterk gecomprimeerd, zodat het pas uitzet zodra het wordt aangebracht. De glaswol is waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat de regen niet verder komt dan de buitenmuur. Tegelijkertijd kan het vocht en condens van de binnenmuur wel naar buiten. Op deze manier blijft het materiaal vrij van schimmels of bacteriën. Knauf Supafil houdt zijn vorm en kwaliteit voor tientallen jaren. Daardoor zal het materiaal niet snel verzakken en geniet u jarenlang van een goed geïsoleerde woning.

Knauf Supafil aanbrengen

Onze vakmannen brengen het isolatiemateriaal op deskundige manier aan, zodat u een hoge kwaliteit muurisolatie heeft. Bij spouwmuurisolatie worden aan de buitenkant van de woning boorgaten gemaakt. Deze zijn groot genoeg voor de spuitmond en worden op een regelmatige afstand van elkaar geplaatst. De gaten worden vervolgens van beneden naar boven gevuld met Knauf Supafil. Zo wordt het gelijkmatig verdeeld voor de beste muurisolatie. De gaten worden daarna gedicht met cement in dezelfde kleur van de woning.

Alt Text
Alt Text

Stel uw hier uw isolatie vraag
  Dakisolatie projecten

  '.$alt.'

  verloren zolder isoleren met knauf loft

  dakisolatie
  '.$alt.'

  Isoleren van spouwmuur

  dakisolatie
  '.$alt.'

  Zolder met Supafil

  dakisolatie overige vloerisolatie
  '.$alt.'

  zolder voor zien van dak isolatie in amsterdam

  dakisolatie
  '.$alt.'

  Hout skelet isolatie

  dakisolatie
  '.$alt.'

  Dakisolatie

  dakisolatie

  Uw muur isoleren? Neem direct contact met ons op.

  Laat uw muur isoleren door Spouwmuur Expert. Onze vakmannen komen graag bij u langs en geven vrijblijvend advies over dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo bespaart u het meest op uw energierekening, terwijl de waarde van uw woning verhoogt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag direct gratis een offerte aan.
  Alt Text